Till Salu

Ingen till salu nu men håll utkik! 

Hästar till salu :

Salsa:

SÅLD!!!!

E: Timotej U: Juxi Född: 2001 Ägare: Stuteri Dimman Höjd: 1.34

Salsa har bott på Dimman ända sen hon var 1år och hon har alltid blivit mycket älskad. Hon är Samiras syster. Vi har bästämt oss för att sälja henne till någon snäll som hon skulle bli väldigt omtykt och väl om händer tagen. Hon älskar att bli riden. Hon gillar inte dressyr så då kan hon vara seg. Men i hoppning så blir hon het och väldigt glad och pigg. Hon passar bra som nybörjarhäst/ridskolehäst/privathäst/tävlingshäst/hopphäst. Hon gnäggar när man kommer. Nu hoppas vi att ni också kommer glädjas av hennes gnäggningar. Hon älskar barn! Kontakta ifall ni är intresserade (www.dimman.n.nu/kontakta ). Pris diskuteras.

 

 

 

Samira:

 

 

e:Timotej   u:Jixi  Född:2000  Ägare: Stuteri Dimman  Höjd: 1.35

Samira har bott på Dimman ända sen hon var 2år och har alltid blivit mycket älskad. Vi har bestämt oss för att sälja henne för att vi vill att någon annan också ska glädjas av hennes glada gnägg när man kommer. Hon är super snäll och ibland lite lat så hon passar som nybörjarhäst eller ridskolehäst. Fast dem som vill tävla i hoppning har hittat den perfekta hästen, hon flyger över hindrena i superfart och vägrar aldrig. Kontakta mig ifall ni är intresserade ( www.dimman.n.nu/kontakta ). Pris diskuteras.

 

 

 

Larissa:

Tyvär ingen bild  en!                            

 

e: ?   u:?    Född:2004

Larissa är en föredetta cirkushäst och blev såld för att hon inte är vit och för att hon inte trivdes på cirkusen!

Hon är fux och bra på dressyr. (men hon behöver ha en ryttare som hon kan lita på) Och om man rider henne kan man inte ha spö för då litar hon inte på en, och då kan vad som helst hända! Hon kostar 35.000 LP

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)