Hästar

Kolla gärna in våran nyaste ridskolehäst, Domino han går inte att hyra än men att sköta och rida går! :D

OBS! Google bilder! Om den är eran så kontakta mig så tar jag bort den.    Starlight, Chilli, Lilly, Samira, Sammy, Jo-Jo, Moonlight & Domino går att hyra eller rida på ridskolan. Samira är till salu kolla gärna www.dimman.n.nu/tillsalu

Ston:

        Dimman:

född:2010       e:Jimmy     u:Cisi    Ägare: Stuteri Dimman Dimman älskar att bli ryktad. Jag ska snart rida in henne. Äntligen med hjälp av profs ryttare blev lilla Dimman inriden!

 

Amazing:   

     e:Luz     u:Milly    Född:2006    Ägare: Stuteri Dimman  Amazing tävlar i hoppning (1-1,50 m). Hon är lite busig på långritter men väldigt snäll på ridbanan. Om någon är intresserad av att rida henne 2 dagar i veckan och tävla lite med henne så kontakta mig.    

 

Starlight:

       e:torontoz   u:Stella   Född:2005  Ägare:Stuteri Dimman    Starlight är väldigt bra på dressyr, jag ska kanske börja tävla med henne. Hon älskar skogsturer och vill alltid gosa. 

 

Chilli:

    e:Mio    u:Mimmi   Född:2004   

Ägare: Stuteri Dimman          Chilli är väldigt pigg och bockar och sticker iväg ibland. Hon älskar terränghoppning men gillar inte dressyr. Hon har tävlat i terränghoppning.

 

          Lilly:          

   e:Sam    u:Samira    Född:2008  

Ägare:Stuteri Dimman            Lilly är bara fyra år och blev just inriden. Hon är väldigt busig och envis så hon behöver ha bestämda ryttare.

 

Samira:

 

 

imgres.jpg

shetlandsponny-2.jpg

e:Timotej   u:Jixi      Född:2000  Ägare:Stuteri Dimman Samira är en jätte snäll lugn häst. Hon kan vara lite slö fast inte i hoppning då ger hon gärnet. 

 

Hingstar:


Domino:

 

img-0016.jpg

    e:Blacken  u:Rose  Född:1995  Ägare:Stuteri Dimman  Höjd:1.50  Domino är en av dem nyaste hästarna, han går att sköta och rida på ridkolan. Vi köpte honom för inte alls mycket från sjukhuset, då var han en mm från att dö. Men han vann över bronkiten och överlevde. Han är ny i ridskolebranschen men behövde sluta tävla efter sjukdomen. Han är pigg i dressyr men gillar inte att hoppa! Jag hoppas ni kommer gilla honom! 

Sammy:

   e:jum-jum   u:Saga  Född:2007  

Ägare:Stuteri Dimma             Sammy är bästa vän med Lilly. Han älskar att springa och är som dem flesta shetlandponnys, alltså busig. Han älskar mat och rymmer ofta från hagen.

Jo-Jo:

 

   e:Lumy  u:Silly   Född:2005  Ägare:Stuteri Dimman Jo-Jo är en jätte duktig hopphäst jag har vunnit många tävlingar med honom. Han är väldigt snäll och lugn men ändå inte slö.

 

Moonlight:

     e:Jill   u:Molly   Född:2009  Ägare:Stuteri Dimman Moonlight är lite busig och han är väldigt ung. Han behöver ryttare som kan rida unghästar och är bestämda. Han älskar promenader och att galoppera.

 

Valacker

RiverSide

e: Jelly   u: Belly   Född: 2011    Ägare: Stuteri Dimman
Riverside är en pigg och busig kille. Han älskar att busa och kräver erfaren ryttare. Han kan dra till i bocksprång då och då. Älskar att bada och promenader. Dressyr och hoppning tycker han är tråkigt och är då alldeles het! Han gillar terräng för det gör man i skogen och han älskar att gå i skogen på promenader. Då kan han bocka för att han tycker det är kul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)